Vår lilla stjärna är nu exakt 4 veckor gammal 💗 Hon har tagit steget ut från bolådan och har nu en hel hage att röra sig i. Än så länge är hon alldeles för liten att röra sig fritt i huset.

I förrgår bjöd vi henne på torrfoder för första gången, Royal Canin Mother and Baby. Min förra kull var inte alls intresserade av att smaka på torrfoder men Star, jisses hon högg in direkt! Hon tyckte det var smarrigt minsann! Idag har jag jagat klumpfri kattsand och ställt in en kattlåda också. Liten börjar bli stor 💕 Hon ”ropar” även på oss när hon känner sig ensam. Kanske mest på sin mamma kanske, men hon blir nöjd när vi ger henne uppmärksamhet också.

Hon har hittills gått upp i vikt stadigt, sist vägde hon 442 g. Väger henne fortfarande så gott som dagligen. Är så tacksam för att Essie har haft tillräckligt med mjölk till henne och hoppas såklart att hon kommer fortsätta dia ett bra tag till. Men nu känns det lugnare. Speciellt eftersom star verkade gilla torrfodret så bra. Nästa steg blir att introducera mjukmat 😻

Hon är så lekfull nu, tycker om leksakerna vi lagt in till henne! Nu börjar den roliga tiden!

Tags
No Tag

No responses yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *