Nytt hĂ€r hemma Ă€r att det numera Ă€r tvĂ„ smĂ„ i bolĂ„dan hos Essie đŸ˜»

SE*Nordness Ragdolls i Uppsala hade en 9 dagars gammal kull hemma om 5st, dÀr mammakatt inte riktigt orkar med alla och denna lilla kille blir bortglömd och inte har gÄtt upp i vikt ordentligt. Jag erbjöd mig att han skulle fÄ komma hit sÄ att vi skulle se om Essie tog sig an honom. Det i sig Àr ju en jÀtte risk att flytta en sÄn liten kattunge men risken att han inte skulle klara sig dÀr hemma i bolÄdan var större, dÄ tillmatningen inte funkade optimalt!

Essie tog sig an nytillskottet i samma stund som vi la ner honom i bolĂ„dan. Han var rufsig och dan i pĂ€lsen och sĂ„g ”ovĂ„rdad” ut dĂ„ hans mamma inte tagit hand om honom. PĂ„ mindre Ă€n ett dygn ser han sĂ„ mycket finare ut. Essie tvĂ€ttar och tvĂ€ttar. Hon har Ă€ven ”toat” honom rejĂ€lt. Det visade sig att han hade fullt med bajs i tarmen trots att hans uppfödare toat honom hemma. Det naturliga Ă€r ju att mammakatt sköter det sĂ„ det blir ju inte samma sak om vi som uppfödare hjĂ€lper till.

https://www.myggebosragdolls.se/wp-content/uploads/2019/03/img_3569.mov

Lilla SE*Nordness Prince Charming diar sĂ„ fint. Trots det har han inte vĂ€nt gĂ€llande vikten, sĂ„ vi fĂ„r fortsĂ€tta kĂ€mpa pĂ„ 💙

Livet Ă€r skört för en sĂ„dan hĂ€r liten men Å vad jag hoppas att vi kan rĂ€dda honom ❀

Tags
No Tag

No responses yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *