Dag 63 idag för Essie. Det kan sätta igång närsomhelst nu egentligen. Märker inga tecken på henne än så länge. Lugn och sover mest förutom när hon äter.

Eftersom hennes mage inte är så stor så har jag till och från varit lite bekymrad. Speciellt när viktuppgången gått lite segt emellanåt. Har tänkt flera gånger att det måste ha hänt något där inne i magen. Sen har jag lugnat mig lite när jag sista tiden känt fosterrörelser. Det lugnar mig. Idag när jag kände så lyckades jag inte känna något och då sätter tankarna igång igen.

Det här med kattuppfödningen är inte bara positivt. Det är mycket oro och jobb. Massa planering, både på gott och ont.

Om några dagar är väntan över, och det ska bli så skönt! Men då kommer såklart nya utmaningar, med en nyfödd kull som ska må bra vid födseln, ha bra födelsevikter, börja dia, gå upp i vikt ordentligt osv.

Detta är min andra kull, ändå känner jag mig relativt trygg som uppfödare. Dock är det som inom mitt yrke som sjuksköterska. Man blir aldrig riktigt fulllärd. Lär sig nytt och utvecklas hela tiden. Och om man stöter på nya utmaningar får man ta reda på hur man ska hantera situationen.

Tags
No Tag

No responses yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *