Här hemma delas det tallrik vid kvällsmaten. När jag nattat människobarnen så ligger alla tre katter precis ovanför trappen och väntar på mig, jag blir utstirrad och när de ser att jag äntligen är påväg ner så blir det race ner till köket. Den enda som högljutt visar vad hon vill är Lizzie. De andra två springer bara runt mina ben.

Jag varvar mjukmaten mellan Mjau Noga Utvalt kalkon Mousse och Porta 21 kitten kyckling. Jag skulle vilja lägga till ytterligare någon variant men har inte hittat någon de uppskattar lika mycket. Vill heller inte experimentera för mycket med tanke på att de flesta katter har ganska känsliga magar. Mjukmat får de morgon och kväll.

Torrfoder har jag framme jämt. Just nu äter de Bozita Grain Free chicken, utblandat med lite Royal Canin Gastro intestinal. Det kan vara svårt att hitta ett foder som passar alla katter i hushållet. Just nu funkar detta så då kör vi på det. Detta foder kan även framtida kattungar äta (men då behövs ej utblandningen med gastrofodret).

Tags
No Tag

No responses yet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *